Εταιρικά Δώρα

Το «Κατάστημα» όπως ονομάζεται το πωλητήριο του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας, διαθέτει μοναδικά χρηστικά και λειτουργικά αντικείμενα, όπως κοσμήματα, γραφική ύλη, ενδυματολογικά είδη και άλλα αντικείμενα εμπνευσμένα από τις συλλογές του Μουσείου.

Τα αντικείμενα που διατίθενται στο «Κατάστημα» μπορούν να αποτελέσουν ιδιαίτερα εταιρικά δώρα αφού εμπεριέχουν ένα κομμάτι της ιστορίας της Λευκωσίας και της Κύπρου γενικότερα.

Το έμπειρο προσωπικό του πωλητηρίου μπορεί να συμβουλέψει και να ετοιμάσει εισηγήσεις προσαρμοσμένες στο ύφος και τις προδιαγραφές που επιθυμεί να προβάλει, για κάθε συγκεκριμένη περίσταση, η ενδιαφερόμενη εταιρεία.

Το πωλητήριο του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου συνεργάζεται με πληθώρα κατασκευαστών χρηστικών και έξυπνων αντικειμένων που μπορούν να προσαρμοστούν σε σχέδια εμπνευσμένα από τις συλλογές του Μουσείου. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία μπορεί να επιλέξει και να παρουσιάσει αντικείμενα-δώρα, με αποκλειστικά δικό της χαρακτήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές των εταιρικών δώρων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Λειτουργό Καταστήματος του Μουσείου:

Λειτουργός Καταστήματος
Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας
+22661475 (etx.108) / shop@leventismuseum.org.cy

Η εταιρεία με την αγορά εταιρικών δώρων από το Κατάστημα του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας συνεισφέρει στον εμπλουτισμό των συλλογών του Μουσείου, στην παροχή δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου σε σχολεία και οικογένειες με παιδιά ενώ επιπλέον στηρίζει το έργο του Συνδέσμου Φίλων του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου.


Κατάστημα

Copyright © 2024 The Leventis Museum. All rights reserved. Website by Cape IT Ltd