Μίσθωση Χώρων & Εταιρικές Εκδηλώσεις


Εταιρικές και Ιδιωτικές Εκδηλώσεις


Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσία προσφέρεται ως ένας από τους ιδανικότερους χώρους για ποιοτικές ιδιωτικές και εταιρικές εκδηλώσεις. Οι λειτουργικοί και πολιτιστικά φορτισμένοι χώροι του Μουσείου μπορούν να φιλοξενήσουν δημοσιογραφικές διασκέψεις, συνέδρια, παρουσιάσεις εκδόσεων ή προϊόντων, συμπόσια, διαλέξεις, επαγγελματικά δείπνα και κοκτέιλ.


Οργάνωση με ιδιαιτερότητα


Το Μουσείο συνεργάζεται με αρκετές εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες catering, διακόσμησης, επιπλέον τεχνικό εξοπλισμό και σχετικό εξειδικευμένο προσωπικό. Έχει τη δυνατότητα να αναλάβει και να επιβλέψει μια επιτυχημένη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Οι ιδιωτικές ή εταιρικές εκδηλώσεις μπορούν να εμπλουτιστούν με ειδικές ξεναγήσεις από το προσωπικό του Μουσείου.

Ξεχωριστά αναμνηστικά είδη που μπορούν να αποτελέσουν μοναδικά εταιρικά δώρα, από το πωλητήριο του Μουσείου είναι επίσης διαθέσιμα.


Ενοικίαση χώρου  • Ο Σύνδεσμος Φίλων του Μουσείου αποδέχεται εισφορές για την φιλοξενία εκδηλώσεων όχι χαμηλότερες των 700€.
  • Επιπλέον χρέωση υπάρχει για το προσωπικό του Μουσείου που θα εμπλακεί στην εκδήλωση αν και εφόσον η εκδήλωση πραγματοποιηθεί εκτός του ωραρίου λειτουργίας του Μουσείου . Απαραίτητη είναι η τεχνική υπηρεσία και η φύλαξη του Μουσείου. (15€ την ώρα ανά άτομο).
  • Όλα τα έσοδα από τις εταιρικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις διατίθενται για τον εμπλουτισμό των συλλογών του Μουσείου αλλά και για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων τα οποία προσφέρονται δωρεάν.


Χώροι και προδιαγραφές


Η αυλή του Μουσείου έχει χαρακτήρα εσωτερικής αυλής παλαιού αρχοντικού της αστικής Λευκωσίας. Μπορεί να φιλοξενήσει, παρουσιάσεις, συνέδρια, δημοσιογραφικές διασκέψεις, προβολές, διαλέξεις κ.α.

Δείπνο: 110 άτομα
Δεξίωση: 300 άτομα
Προβολή, διάσκεψη, διάλεξη, παρουσίαση: 200 άτομα
Υπάρχει πρόσβαση σε άτομα με αναπηρίες/ ειδικός χώρος στάθμευσης για 1 όχημα/ μικροφωνικό σύστημα και βραδινός φωτισμός ή φυσικό φώς.
Διαστ. χώρου: 450 τμ

Η Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων έχει τη δυνατότητα να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες τις εκδήλωσης. Υπό προϋποθέσεις η αίθουσα μπορεί επιπλέον να φιλοξενήσει εκδηλώσεις μέσα σε θεματική περιοδική έκθεση.

Δείπνο: 100 άτομα
Δεξίωση: 100 άτομα
Προβολή, διάσκεψη, διάλεξη, παρουσίαση: 200 άτομα
Υπάρχει πρόσβαση σε άτομα με αναπηρίες/ ειδικός χώρος στάθμευσης για 1 όχημα/ μικροφωνικό σύστημα/ σύστημα προβολής και ειδικός φωτισμός.
Διαστ. χώρου: 148 τμ

Το Σπίτι Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων αποτελεί ένα μοναδικό ψηλοτάβανο κτίσμα που χρονολογείται στο 19ο αιώνα.

Δείπνο: 70 άτομα
Δεξίωση: 100 άτομα
Προβολή, διάσκεψη, διάλεξη, παρουσίαση: 70 άτομα
Υπάρχει πρόσβαση σε άτομα με αναπηρίες/ ειδικός χώρος στάθμευσης για 1 όχημα/ μικροφωνικό σύστημα/ σύστημα προβολής και ειδικός φωτισμός.
Διαστ. χώρου: 148 τμ

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων είναι στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες:

Μαργαρίτα Κουνναφή
Λειτουργός Δημοσίων Σχέσεων
22661475 (ext.110) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο info@leventismuseum.org.cy


Copyright © 2019 The Leventis Museum. All rights reserved. Website by Cape Solutions