Γίνε φίλος

Γίνε και εσύ Mέλος του Συνδέσμου Φίλων του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας και της Λεβεντείου Πινακοθήκης και έλα μαζί μας σε ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία, όχι μόνο της πόλης μας της Λευκωσίας, αλλά και της ευρωπαϊκής τέχνης.

Η γενναιόδωρη αυτή στήριξη βοηθά στην πραγματοποίηση των στόχων του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας και της Λεβεντείου Πινακοθήκης, συμβάλλει στην προστασία των συλλογών των δύο φορέων και ενισχύει τόσο τα ερευνητικά όσο και τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα.

Προνόμια Μελών:

  • Ελεύθερη είσοδος και στο Μουσείο και στην Πινακοθήκη
  • Ελεύθερη, απεριόριστη είσοδος στις περιοδικές εκθέσεις
  • Αποκλειστικές εκδηλώσεις για Μέλη με πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναντήσεις με τις διευθύντριες και τις επιμελήτριες, ιδιωτικές διαλέξεις και άλλες εκδηλώσεις
  • Ειδικές εκπτώσεις και προσφορές αποκλειστικά για τα Μέλη από το Κατάστημα του Μουσείου και το Πωλητήριο της Πινακοθήκης
  • Ειδική έκπτωση στο Café‐Εστιατόριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης
  • Αποστολή ηλεκτρονικών νέων του Μουσείου και της Πινακοθήκης

Κατηγορίες Μελών

Απλό Μέλος: 10 ευρώ τον χρόνο
Περιλαμβάνει μία (1) ονομαστική Κάρτα Μέλους, ενημερωτικό φυλλάδιο και προσκλήσεις στις εκδηλώσεις του Μουσείου και της Πινακοθήκης, 10% έκπτωση στο Κατάστημα του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου, καθώς και προτεραιότητα σε δηλώσεις συμμετοχής για διαλέξεις και ξεναγήσεις του Μουσείου και της Πινακοθήκης.

Διακεκριμένο Μέλος: 25 ευρώ τον χρόνο
Επιπλέον των προνομίων του Απλού Μέλους, περιλαμβάνει δωρεάν είσοδο στην Πινακοθήκη για δύο (2) άτομα όσες φορές επιθυμεί εντός του έτους που καλύπτει η συνδρομή, 5% έκπτωση στο Πωλητήριο της Πινακοθήκης και 5% έκπτωση στο Café‐Εστιατόριο της Πινακοθήκης. Επιπρόσθετα, συμμετοχή σε ειδικές εκδηλώσεις της Πινακοθήκης που διοργανώνονται αποκλειστικά για Διακεκριμένα Μέλη.

Ομαδική Κάρτα Μέλους: 120 ευρώ τον χρόνο
Απευθύνεται σε ομάδες από 4 μέχρι 10 άτομα, σε περιπτώσεις μη κερδοσκοπικών οργανισμών ή άλλων πολιτιστικών συνδέσμων με τα ίδια ωφελήματα που αντιστοιχούν στο Διακεκριμένο Μέλος. Κάθε Μέλος της Ομάδας κατέχει μία (1) Κάρτα Μέλους και μία (1) ψήφο σε οποιαδήποτε Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Φίλων.

Εταιρική Κάρτα Μέλους: 150 ευρώ τον χρόνο
Απευθύνεται σε οργανισμούς (εξαιρουμένων των μη κερδοσκοπικών οργανισμών), εταιρείες κ.λπ. Κάθε Εταιρικό Μέλος λαμβάνει πέντε (5) Κάρτες Μέλους με τα ίδια ωφελήματα που αντιστοιχούν στο Διακεκριμένο Μέλος. Επίσης, η Εταιρεία‐Μέλος μπορεί να διοργανώνει εκδηλώσεις στους χώρους της Πινακοθήκης ή/και του Μουσείου με έκπτωση 5‐10%.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μαργαρίτα Κουνναφή
Λειτουργός Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας

Τ.: 22661475  / Ε.: info@leventismuseum.org.cy