Εταιρικά δώρα

Let’s go corporate together!

Κάνε την εταιρική σου ταυτότητα να ξεχωρίζει μέσα από την τοπική πολιτιστική μας ταυτότητα!

Το Κατάστημα του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας είναι γνωστό ότι εξειδικεύεται στη δημιουργία εταιρικών δώρων από το 1989. Πελάτες τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα της Κύπρου έχουν συνεργαστεί μαζί μας με σκοπό τη σύνθεση ιδεών, προκειμένου να προχωρήσουμε στην παραγωγή ιδιαίτερης έμπνευσης εταιρικών δώρων.

Μεγάλη ποικιλία αντικειμένων και κοσμημάτων δημιουργούν Κύπριοι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και τεχνίτες, με κύριο μέλημά μας τη στήριξη της τοπικής μας παραγωγής. Στο Κατάστημα μπορείτε να βρείτε: αντίγραφα από γκραβούρες (prints), κεραμικά, είδη διακόσμησης, αντικείμενα για το σπίτι και το γραφείο, είδη μόδας και αξεσουάρ, καθώς και μια πλούσια συλλογή από εκδόσεις.

Ενδιαφέρεστε; Επικοινωνήστε και προγραμματίστε μια συνάντηση μαζί μας στους χώρους μας. Από κοντά, μαζί θα δούμε τις επιλογές σας. Μπορείτε ακόμη να σχηματίσετε μια πρώτη εικόνα των επιλογών σας ξεφυλλίζοντας τον ειδικά διαμορφωμένο κατάλογο εταιρικών δώρων του Καταστήματος με πολλές ευφάνταστες ιδέες. Κατεβάστε το αρχείο από εδώ.

Ώρες για προγραμματισμό της συνάντησης ή για επικοινωνία:
Τρίτη- Παρασκευή: 10:00-16:30

Για περισσότερες πληροφορίες:
T.: +357 22661475 (εσωτ.: 108 και 110) / Ε.: shop@leventismuseum.org.cy

Μοναδικά δώρα εμπνευσμένα από την ιστορία της Λευκωσίας