Μίσθωση Χώρων & Εταιρικές Εκδηλώσεις


Εταιρικές και Ιδιωτικές Εκδηλώσεις


Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσία προσφέρεται ως ένας από τους ιδανικότερους χώρους για ποιοτικές ιδιωτικές και εταιρικές εκδηλώσεις. Οι λειτουργικοί και πολιτιστικά φορτισμένοι χώροι του Μουσείου μπορούν να φιλοξενήσουν δημοσιογραφικές διασκέψεις, συνέδρια, παρουσιάσεις εκδόσεων ή προϊόντων, συμπόσια, διαλέξεις, επαγγελματικά δείπνα και κοκτέιλ.


Οργάνωση με ιδιαιτερότητα


Το Μουσείο συνεργάζεται με αρκετές εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες catering, διακόσμησης, επιπλέον τεχνικό εξοπλισμό και σχετικό εξειδικευμένο προσωπικό. Έχει τη δυνατότητα να αναλάβει και να επιβλέψει μια επιτυχημένη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Οι ιδιωτικές ή εταιρικές εκδηλώσεις μπορούν να εμπλουτιστούν με ειδικές ξεναγήσεις από το προσωπικό του Μουσείου.

Ξεχωριστά αναμνηστικά είδη που μπορούν να αποτελέσουν μοναδικά εταιρικά δώρα, από το πωλητήριο του Μουσείου είναι επίσης διαθέσιμα.


Ενοικίαση χώρου  • Ο Σύνδεσμος Φίλων του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας και της Λεβεντείου Πινακοθήκης αποδέχεται εισφορές για την φιλοξενία εκδηλώσεων όχι χαμηλότερες των 700€.
  • Επιπλέον χρέωση υπάρχει για το προσωπικό του Μουσείου που θα εμπλακεί στην εκδήλωση αν και εφόσον η εκδήλωση πραγματοποιηθεί εκτός του ωραρίου λειτουργίας του Μουσείου . Απαραίτητη είναι η τεχνική υπηρεσία και η φύλαξη του Μουσείου. (15€ την ώρα ανά άτομο).
  • Όλα τα έσοδα από τις εταιρικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις διατίθενται για τον εμπλουτισμό των συλλογών του Μουσείου αλλά και για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων είναι στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες:

Μαργαρίτα Κουνναφή
Λειτουργός Δημοσίων Σχέσεων
22661475 (ext.110) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο info@leventismuseum.org.cy


Copyright © 2023 The Leventis Museum. All rights reserved. Website by Cape IT Ltd